WPC kerítés és terasz építése

WPC kerítés és terasz építése

WPC kerítés, teraszburkolat, lépcsőburkolat készítése szakszerűen, több éves tapasztalattal, garanciával: Kercselics András +36 30 264 5051.

A WPC (Wood Plastic Composit, azaz fa-műanyag kompozit) kerítések tartós megoldást jelentenek kerítés építésre felületkezelést nem igényelnek. Ez az egyik fő előnyük a fa kerítésekkel szemben. Fém- vagy kovácsoltvas kerítésekkel összevetve elmondhatjuk, hogy a WPC kerítés egyszeri bekerülési költsége jóval alacsonyabb.

A WPC elemeket gyártó cégek közül egyre többen készítenek a teraszburkolatokhoz hasonló WPC kerítés profilokat, amelyek ugyanúgy használhatók, mint a hagyományos kerítéslécek, így komplett rendszert alkotnak egymással.

Ha Önt érdekli ez a megoldás, akkor vállalunk tanácsadást személyesen vagy telefonon, készítünk személyre szabott árajánlatot és kiviteli tervet, és megkönnyítjük a WPC rendszerek közötti választást.

WPC kerítés építése

Közismert WPC kerítésrendszerek:

  • ARD PMP
  • BO Stream Line
  • MyWPC Neo
  • Rehau Screen
  • Woodplastic
  • Silvadec

Milyen szempontok szerint érdemes WPC kerítést választani?

Ha kimondottan időtálló, tartós kerítést szeretne, akkor javasoljuk, hogy kerítés WPC profilokból építse a kerítést, ugyanis a WPC teraszburkolat elemek esetében az ilyen célú felhasználásra nincsen garancia.

Teljesen zárt vagy klasszikus kerítést szeretne?  A betekintésgátló, egymásba tökéletesen illeszthető kerítés profilok tökéletesen zárnak, zajcsillapító hatásúak.

Vízszintesen vagy függőlegesen szeretné elhelyezni a kerítés elemeket?

Van-e preferenciája a szín tekintetében a kerítésprofilokkal szemben? A WPC kerítéseknél jellemző a barna és a szürkés alapszín.

Ha azonnal szeretné kérni a kerítés kivitelezését, akkor olyan kerítés elemet kell választania, amely rögtön elérhető raktárról.

WPC kerítés kivitelezése

Jellemző hibák a WPC kerítések építésekor

A WPC kerítés építése házilag is megoldható, ehhez rendelkezésre bocsátjuk a szükséges szerelési útmutatót, és a nagykereskedelmi kedvezményünk érvényesítésével segítünk a kerítés kedvező áron való beszerzésében.

Wpc kerítések házilagos építésekor azonban oda kell figyelnünk néhány fontos dologra.

A keritések építésekor előfordul, hogy a mester túl nagy fesztávú alakít ki. Emiatt előfordulhat, hogy a kerítés saját súlya vagy a nagy szélerősségek miatt a kerítés meghajlik. Ez repedéssel vagy töréssel járhat, ami a garancia elveszítését eredményezi.

Ha a kerítés építésekor nem biztosítjuk a hőtágulásból adódó dilatáció lehetőségét, az az anyag elfáradásához, vagy elhasadásához vezethet. Ezt elkerülhetjük megfelelő csavarkötések megfelelő helyeken történő kialakításával.

A kerítés tartószerkezetét megfelelő szilárdságú és keresztmetszetű anyagból kell kialakítani, ami biztosítja a kerítés stabilitását.  Megfelelő megoldásnak szokott bizonyulni acél zártszelvényből készült kerítés váz építése.

Jó megoldás lehet az alumínium vagy rozsdamentes tartóoszlopokhoz korróziómentes csavarokkal történő felfogatás. Miután a kompozit kerítéselemek UV állóak, ellenállnak a különböző rovarok, kártevők által okozott sérüléseknek, mindössze időnként kell megtisztítani őket, ezen kívül semmiféle karbantartást nem igényelnek.

WPC kerítés kivitelezési munkadíja

WPC kerítés munkadíja több tényezőtől függ. Árajánlatot általában helyszíni felmérés után szoktunk adni, ezért kérem, hogy keressen minket az elérhetőségeink valamelyikén, hogy egyeztessünk a konkrét kivitelezésről.

wpc kerítés készítés

Wpc kerítés építésén kívül szolgáltatásaink közé tartoznak még:

  • Wpc teraszburkolat készítése
  • Lépcsők burkolása
  • Falburkolat kialakítása
  • Szegélyek, élfedések, dobozok kialakítása

Ne feledje, ha WPC kerítést, teraszburkolatot vagy lépcsőburkolatot szeretne rendelni szakszerű kivitelezésben, garanciával, akkor keresse Kercselics Andrást a +36 30 264 5051 számon!

error: Content is protected !!